Het verblijf is inclusief:

  1. Lakens & Beddengoed
  2. Houtblokken
  3. Verbruik
  4. Toeristenbelasting

Gelijkvloers

In Chateau Beausaint beschikt u over moderne faciliteiten zoals WIFI, digitale televisie en een muziekinstallatie die u kan koppelen met smartphone of tablet. Alle kamers en badkamers beschikken over regelbare verwarming en airco.

Grenzend aan de inkomhal bevindt zich de vestiaire of "mud room" waar u uw jassen en schoenen kan opbergen na een stevige wandeling. Keren we terug via de inkomhal dan komen we in de majesteuze centrale hal met gewelfde sierplafonds. Vanuit de centrale hal hebben we toegang tot de keuken, de eetplaats en de zitkamer. Op het gelijkvloers is een aparte sanitaire ruimte met twee toiletten.

De keuken, vroeger genoemd de salle d'été, dankt haar bijnaam aan het overvloedige licht dat door de hoge ramen naar binnen valt. Onder de massieve arduinen kasteelschouwmantel vindt onze chef zijn gading op het AGA-fornuis . 

De eetplaats, met prachtig zicht op de tuin, maakt tafelen een heerlijke aangelegenheid. Met zijn hoge majesteuze plafond en knisperende haard waant u zich in een 19e eeuws herenhuis..

In de zitkamer kan iedereen gezellig bijpraten voor de open haard. Hier geven de hoge ramen en plafonds ook weer een enorme gezellige ruimte waar iedereen kan genieten, een boek lezen, gezelschapspelletjes spelen,...

De Orangerie, gezellig tafelen in ons restaurant of een meeting plannen in het groen.

1e verdieping

8-11 personen

Op de 1e verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers met privé badkamer. Eén slaapkamer beschikt over een aanpalende kamer met een stapelbed en een enkel bed. Alle master slaapkamers beschikken over WIFI, televisie, een kleerkast, een extra zetel en stoelen.

2e verdieping

8 personen

Op de 2e verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers met privé badkamer. Alle master slaapkamers beschikken over WIFI, televisie, een kleerkast, een extra zetel en stoelen.

Zolder

4-6 personen

Op zolder bevinden zich 2 ruime slaapkamers voor 2 personen met privé badkamer. Boven deze kamer is een mezzanine (toegankelijk via molenaarstrap) met een ruim éénpersoonsbed. 

Kelder

De kelder werd omgebouwd tot een heuse wellness- en ontspanningsruimte. U kan er heerlijk relaxen in de (infrarood-) sauna, hammam en jacuzzi. De oude garage werd omgebouwd tot een bruin café waar het aangenaam vertoeven is. Hier beschikt u ook over een grote TV om sportwedstijden of films te bekijken.