Chateau Beausaint

Verblijven in Chateau Beausaint

Wifi, digitale televisie, een muziekinstallatie die luistert naar uw smartphone of tablet, een laadpaal voor elektrische wagens… Ook kastelen zijn mee met hun tijd. Daarom beschikken alle kamers en badkamers over een perfect instelbare verwarming en airco.

Gelijkvloers

Naast de inkomhal ligt de mud room. Hier mag u na een stevige wandeling binnenvallen met vuile voeten en natte jassen. Vanuit de vestiaire komt u in de majestueuze centrale hal met gewelfde sierplafonds, waar de keuken, eetplaats en zitkamer op aansluiten.

Daarnaast vindt u op het gelijkvloers ook nog de Orangerie, ons restaurant dat we perfect kunnen omvormen tot vergaderruimte.

1e verdieping

8-11 personen

Hier bevinden zich 4 ruime slaapkamers, elk met privébadkamer. Eén ervan beschikt over een aanpalende kamer met een stapelbed en een enkel bed.

2e verdieping

8 personen

Ook hier vindt u 4 ruime slaapkamers met privébadkamer. 

Zolder

4-6 personen

Hier bevinden zich 2 ruime slaapkamers voor 2 personen met privébadkamer. Bovenin is er nog een mezzanine (toegankelijk via de molenaarstrap) met een ruim eenpersoonsbed.

Kelder

Links de wellness met sauna, hamam en jacuzzi, rechts de ontspanningsruimte met eigen tap en toog, en een groot tv-scherm.