Chateau Beausaint

Restaurant

Geniet van heerlijke gerechten in ons nieuw restaurant in hedendaagse orangeriestijl. We ontvangen u in een trendy omgeving die de kenmerkende rust van de Ardennen uitstraalt.

Moderne gerechten uit een nostalgische keuken

Op het gelijkvloers wordt u aangetrokken door de aroma’s uit de keuken. Die is uitgerust met een zwarte arduinen schouwmantel en AGA-fornuis waarrond u gezellig kunt vertoeven. Daarnaast is onze keuken ook a room with a view: omgeven door hoge ramen moet u niets van het prachtige uitzicht missen.

Vlak voor een heerlijke maaltijd van chef Alain serveren we een aperitief in het salon met open haard. Voor de après-pousse-café kunt u naar het Petit Café met tapkast, muziek- en lichtinstallatie en een boomstronk om nagels in te hameren. Mens-erger-je-niet op z’n Ardens.

Maak kennis met Alain & Sally

Chef Alain tovert met zijn 25 jaar ervaring stuk voor stuk pareltjes op uw bord. Hij creëert haute cuisine, zonder hoogdrempelig te worden. Schuif mee aan tafel en geniet van zijn creatieve en verfijnde gerechten.

Gastvrouw Sally serveert zijn gerechten allemaal met een glimlach zo breed als de kamer waar u mag aanschuiven, terwijl de haard knispert en reeënogen mee dromen op foto’s en schilderijen.

Enkel via reservatie : +32 491 39 59 99                  Sluitingsdag van het restaurant is Zondag - maandag en dinsdag avond 

Tijdens de zomervakanties is het restaurant gesloten op zondagavond en donderdagavond

Alain & Sally